Treated.com beoordelingen: is het betrouwbaar of gewoon een oplichterij?

Treated.com is een online apotheek die het mogelijk maakt om in Nederland geneesmiddelen te bestellen en af te leveren, zelfs die waarvoor een recept nodig is onder de verantwoordelijkheid van hun gekwalificeerde artsen.

Deze website is essentieel in het landschap van de online apotheken, omdat het biedt ook een medische raadpleging en geneesmiddelen op recept, alle online zonder zelfs maar te verhuizen van huis.

Treated beoordelingen: prijs, behandelingen en levering in het Verenigd Koninkrijk

Kunnen we dit medische kantoor vertrouwen? Hier is alles wat er te weten valt over Treated.com Online Pharmacy.

>>> Klik hier voor toegang tot Treated.com <<<

Treated.com, wat is het?

nl.treated.com is een website die 3 gezondheidsdiensten online op hetzelfde platform aanbiedt:

  • medische raadpleging,
  • het voorschrijven van geneesmiddelen,
  • thuisbezorging van geneesmiddelen.

De website is goedgekeurd door de Europese Unie voor de verkoop van geneesmiddelen, zelfs die waarvoor een recept nodig is.

Deze in het Verenigd Koninkrijk gevestigde online apotheek is geregistreerd bij de British General Pharmaceutical Council, zoals snel te lezen is door het raadplegen van hun FAQ-rubriek.

Vanaf de homepage wordt alles in het werk gesteld om de gebruiker gerust te stellen over de ernst van de behandeling, wat verklaart waarom de verkoop van “geneesmiddelen veilig online” is. Let ook rechtsboven op de site op het logo dat de wettigheid ervan bewijst.

Beoordelingen en ervaringen van klanten om de website Treated te beoordelen

Treated werkt aan een zoekmachine waarin men een ziekte of de naam van een geneesmiddel dat men zoekt, noteert. Afhankelijk van de zoekopdracht verschijnen de resultaten en kiest men eenvoudigweg het medicijn dat het beste bij zijn kwalen past.

Treated.com heeft het bijzondere van het aanbieden, naast de online verkoop van medicijnen, van een medische consultatie. Hiervoor is een snelle vragenlijst nodig om in te vullen wanneer het medicijn wordt gekozen. Deze wordt vervolgens voorgelegd aan een arts die de aankoop al dan niet goedkeurt, afhankelijk van de antwoorden van de patiënt.

Als het consult leidt tot het voorschrijven van het betreffende geneesmiddel, wordt de behandeling binnen 24 uur verzonden en ontvangen.

Behandelde vertrouwensclassificaties

Het belangrijkste doel van deze online apotheek, die ook recepten aflevert, is om de gebruiker zoveel mogelijk gerust te stellen over zijn ernst. De site heeft dus veel voorzieningen die op elke pagina te zien zijn.

Officiële juridische logo’s

Treated heeft de Europese goedkeuring om online geneesmiddelen en zelfs parafarmaceutische producten te verkopen.

Dit is direct zichtbaar op alle pagina’s van de site dankzij het officiële logo dat bovenaan de pagina rechts en aan het einde van de laatste pagina staat.

Geneesmiddelen of voorschriften met betrekking tot uw medische toestand vinden

Door op de afbeelding te klikken, wordt de gebruiker naar de website van de British Pharmaceutical General Council gestuurd, zoals bepaald door de Europese wetgeving. Dit geeft aan dat nl.treated.com gemachtigd is om geneesmiddelen op het net te verkopen en dat dit geen vervalsingen zijn.

Bovendien kan men aan het einde van elke pagina van de site ook het logo van de British National Pharmaceutical Association, waarvan de site deel uitmaakt, zien. Er is geen twijfel mogelijk, de site is legaal.

>>> Klik hier om Treated te zien in het Nederlands <<<

Verplichte contactgegevens aanwezig

Europese normen vereisen ook dat online apotheken bepaalde belangrijke informatie op hun website presenteren, zoals:

  • adres,
  • de post,
  • telefoonnummer,
  • het BTW-nummer.

Al deze informatie is aanwezig op nl.treated.com en kan worden gevonden in de voet van elke pagina van de site.

Gecertificeerde artsen

De artsen die werken voor de site Treated.com zijn allen geregistreerd en geregistreerd bij de British General Pharmaceutical Council, het equivalent van de Orde van Apothekers in Frankrijk.

Zij zijn allen bevoegd om advies te geven en al dan niet een recept te valideren op basis van de gezondheidstoestand van de patiënt.

Geregistreerde artsen van Treated.com bieden online raadpleging aan

Deze artsen valideren elke bestelling die op de site wordt geplaatst. Als de gezondheidstoestand de patiënt niet toelaat om een bepaald geneesmiddel in te nemen, wordt de aankoop geblokkeerd en krijgt de patiënt het product dat schadelijk kan zijn niet in ontvangst genomen.

Alle bestellingen worden goed gecontroleerd door professionals, zodat alle behandelingen het meest veilig en geschikt zijn.

Samenwerking met erkende laboratoria

Treated.com verkoopt alleen merkgeneesmiddelen op haar site, geproduceerd door erkende laboratoria.

Vanaf de startpagina kunnen we veel samenwerkingsverbanden zien met Roche, McNeil of Pfizer laboratoria om er maar een paar te noemen.

Dit alles om patiënten gerust te stellen die echte medicijnen krijgen en geen defecte of gevaarlijke vervalsingen.

Opmerkingen en gecontroleerde beoordelingen

Alle opmerkingen en aantekeningen op de site zijn waar. Zij zijn gecontroleerd door een onafhankelijke Trust Pilot, die de mening van echte klanten verzamelt. De rating van nl.treated.com is ook zeer goed op deze site aangezien het een 9/10 is.

Over het algemeen zijn alle gebruikers van de site tevreden over de service, de snelheid van de levering en de kwaliteit van de geneesmiddelen. U hoeft alleen maar de uitstekende beoordelingen te zien, evenals de opmerkingen die ze na hun bestelling hebben achtergelaten.

Gegevens en veilige betalingen

De gegevens die door patiënten op de website worden ingevoerd, zijn allemaal versleuteld voor maximale veiligheid. Ze worden niet gedeeld of verkocht door Treated, wat patiënten de grootst mogelijke gemoedsrust geeft.

De voordelen van Treated.com

Het bijzondere van deze Britse online apotheek is dat ze een medische dienst aanbiedt die zeer compleet en veilig is.

Op hetzelfde platform is het mogelijk om een arts te raadplegen, een recept te krijgen en zijn medicijnen te kopen, wat een echte besparing van tijd en geld betekent.

Inderdaad, geen behoefte om het huis te verlaten en een arts te raadplegen, want in een paar minuten, krijg je een consult via een vraagformulier en vervolgens bestudeerd door de arts.

Voordelen van Treated: veilige bestelling, snelle verzending, premium behandelingen

Dokters zijn online beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het is zelfs mogelijk om rechtstreeks met hen te chatten op de site of hen een bericht te schrijven op het moment van de medische vragenlijst om hen te informeren over een specifiek probleem dat al dan niet in strijd is met het gebruik van medicijnen.

De professionals die voor de site werken hebben allemaal een vergunning en zijn geregistreerd bij het British College of Pharmacists, dus er is geen reden om te twijfelen aan hun vaardigheden of hun diagnose.

Als artsen zijn ze niet aanwezig om geneesmiddelen te verkopen, maar om een medische behandeling te geven die aangepast is aan de patiënt indien nodig.

Vervolgens kan de bestelling van het product worden gemaakt en wordt het binnen 24 uur gratis naar de patiënt gestuurd, zodat hij zo snel mogelijk kan beginnen met genezen.

>>> Klik hier om naar Treated.com apotheek te gaan <<<

Hoe te bestellen bij Treated.com?

De bestelling van Treated is iets anders dan de bestelling die u kunt vinden op andere online apotheken.

Inderdaad, de website heeft geen tabbladen die categorieën van aandoeningen of geneesmiddelen groeperen, maar alleen een zoekmachine waarin de gebruiker wordt uitgenodigd om zijn aanvraag in te typen. Dit laatste kan de naam van een geneesmiddel of van een ziekte zijn.

Hoe te kopen op Treated.com : informatie, consultatie, voorschrift en klantenservice

Ruime keuze in behandeling door betrouwbare merken

Alle ziekten vinden geen antwoord op deze site. Inderdaad, ondanks de 74 ziekten die op het platform behandeld.com en de 261 verkochte geneesmiddelen, zijn er enkele eenvoudige vragen die niet als “verkoudheid” eindigen, bijvoorbeeld.

Wanneer de aanvraag echter succesvol is, krijgen we een lijst met geneesmiddelen die zijn aangepast aan de behoeften van de ziekte.

Selecteer er gewoon een en lees de instructies om te zien of het overeenkomt met de pathologie die de gebruiker lijdt. In geval van fouten, geen zorgen, want de volgende stap is de medische consultatie.

Dit is in de vorm van een vorm van minstens 16 vragen die zich aanpast aan de antwoorden van de patiënt. Nadat het formulier is ingevuld, wordt het vertrouwelijk naar een arts gestuurd, die vervolgens beoordeelt of de patiënt behandeling nodig heeft.

Als de behandeling is gevalideerd, wordt het geneesmiddel binnen 24 uur gratis afgeleverd door middel van pakketopvolging bij de patiënt thuis. Merk echter op dat de geneesmiddelen niet worden vergoed door de sociale zekerheid.

Betalings- en leveringswijzen

Betaalmethoden zijn verschillende op Treated.com. Inderdaad, ze kunnen worden gemaakt met een creditcard (Visa, Maestro, MasterCard) of bij levering. Dit zal echter een extra kosten van minder dan twintig euro genereren en de levering zal worden verstrekt door UPS.

Producten online kopen in de apotheek : beveiligde betalingen en snelle levering

De levering is gratis in 24 uur thuis met een trackingnummer van de pakketten. Het is ook mogelijk om in een relais Kiala of UPS Access Point geleverd te worden in 24 tot 48 uur, ook gratis.

Onze persoonlijke beoordeling op Treated: veiligheid en betrouwbaarheid!

Treated Certified Pharmacy biedt een efficiënte en snelle online service. Hun slogan kondigt direct de kleur aan door een erepunt te plaatsen op het vertrouwen van “patiënten”:

Uw medicijnen online en veilig!

Om hun beweringen te verifiëren en te valideren, hebben we de site getest om onze eigen mening te kunnen geven. De veiligheidskant die wordt goedgekeurd, het feit dat dit inderdaad een erkende online apotheek is, geeft ons de zekerheid dat de verkochte geneesmiddelen conform de voorschriften zijn. Om de volledige goedkeuring van de dienst te krijgen, moeten we de efficiëntie en de snelheid van de behandeling testen bij de verwerking van een bestelling, dus hebben we een acnecrème, Differin, gekocht.

We hebben gereageerd op het medische formulier dat automatisch werd geaccepteerd. We realiseren ons dat, afhankelijk van de antwoorden en medicijnen, sommige acceptaties automatisch zijn.

Inderdaad, we hebben vervolgens een aantal antwoorden veranderd, zoals het feit dat we al een medische behandeling volgden en het veld invulden, om op te merken dat de validatie er iets langer duurde en een paar minuten in beslag nam.

Beoordelingen en ervaringen van de Trustpilot: Treated.com is het legitiem of zwendel?

Het is daarom belangrijk om volledig eerlijk te zijn bij het beantwoorden van de vragenlijst, want het gaat om uw gezondheid.

Aarzel niet om de artsen op de hoogte te brengen van de allergieën die u mogelijk hebt of de behandelingen die u volgt, ook al zijn ze slechts punctueel, om het beste advies te krijgen.

Vervolgens konden we zonder problemen veilig betalen en we ontvingen onze bestelling de volgende dag.

Let op: bestellingen die na 17u worden geplaatst, worden de volgende dag door de site verstuurd. Het is dus noodzakelijk om ten minste een vertraging van 48u na de bestelling te tellen.

Kortom, de site nl.treated.com is een zeer serieuze online apotheek die perfect voldoet aan de Europese wetgeving betreffende de verkoop van geneesmiddelen.

Vanuit het oogpunt van vertrouwen en veiligheid is Treated perfect in orde en zeer ernstig. Bestellingen voor medicatie kunnen met gesloten ogen worden gerealiseerd, zolang u maar eerlijk bent tegenover de bevoegde artsen van de site.

Onze partner Treated biedt een efficiënte en snelle online gezondheidszorg aan. Het is een vertrouwde, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde apotheek, geregistreerd bij de British Pharmaceutical General Council met wettelijke accreditaties: verificatie en bron van informatie.

>>> Klik hier voor toegang tot Treated.com <<<